Kahramanmaraş ile ilgili şu ana kadar yapılan çekimlerin hepsini unutun. Çünkü çok farklı bir bakış açısıyla ülkemizi İl il, İlçe ilçe, köy köy gezerek gökyüzünden çeken ve bunu YouTube ve Instagram kanallarıyla dünyaya duyuran Kamil Yılmaz, 7 metrekarelik karavanla ülkemiz turizmine gönüllü hizmetkarlık yapıyor.

Aslen Ordu’lu olan Kamil Yılmaz’ın yolu Kahramanmaraş’a düştü. Ülkemizin tek İstiklal Madalyalı şehri Kahramanmaraş’ın tarihi ve doğal güzelliklerini görüntüleyen Yılmaz, en son geldiği Afşin’de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Bu macera 2019 yılında çok güzel bir kariyeri bırakmakla başladı. Çok güzel bir kariyer, çok güzel bir maaş. Bunun yanında yapabildiğim onlarca aktiviteyi bırakıp 7 metrekarelik bir alana kendimi sığdırabildiğim zaman başladı. Temmuz 2020’de yola çıktım ve hala da yoldayım. Özellikle de köyleri gezmeyi çok seviyorum. İlleri, ilçeleri insanlar biliyorlar. Ben ise daha çok köylülerin, çobanların ya da yerlisinin bildiği ama insanların çok da bilmediği şeyleri insanlara göstermeyi seviyorum”

Kahramanmaraş’ta Ali Kayası, Andırın’da Galgamaç Şelaleleri, Göksun’da Kanyon ve Vadiler, Afşin’de ise Ashab-ı Kehf, Hurman Kalesi, Ayrandede Şelalesi ve Sahren gibi tarihi ve turistik noktaları gökyüzünden çeken Kamil Yılmaz, “Şehriniz keşfedilmemiş güzelliklerle dolu. Şu ana kadar yapılan çekimleri de izledim ve o çekimlerin dışına çıktım” dedi.

Sadece çekim yapmakla kalmayıp mekanları bizzat yaşayan Yılmaz, en son gerçekleştirdiği Afşin’deki Sahren’de Çeliklenme dalışı ile izleyenleri büyüledi. Çekimleri sabah saatlerinde gerçekleştiren Yılmaz, hareket eden canlılardan çok hareketsiz ancak duruşuyla bizlere çok şey anlatan mekanların çekimlerini yapıyor.

“Sonsuz Keşif” adıyla YouTube ve Instagram hesaplarından paylaşımlar yapan Kamil Yılmaz, her gün farklı bir noktada güneşin doğuşuna şahit oluyor.

Editör: TE Bilisim