Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri Andırın Çevre yolu yapımında sona geldiler.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol çalışmalarında ilk olarak yol genişletme ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları yapıldı. Andırın’ın batı mahallelerine ulaşım sağlayan yolun yükünü hafifletmek amacıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları ile başlanılan yolda sona gelindi.Andırın’da eski mezbahane ile öğretmenevi arasında bağlantı sağlayan 1000 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde olan yolda şu anda filler serim ve sıkıştırma çalışmaları sürdürülüyor.

Yolun yapımına ilişkin bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığı Andırın Kontrol Mühendisi Aytaç Yedikardeş, yolun tamamlandığında ilçe trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Kontrol Mühendisi Yedikardeş yaptığı açıklamada "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda yol çalışmalarına Fen İşleri Daire Başkanlığımız olarak başladık ve şu anda yüzde doksan bölümünü tamamlandık. Alt yapı çalışmaları da büyük oranda tamamlandı. Yolun hizmete açılması ile ilçe trafiğinde büyük oranda rahatlık sağlanacak. Asfaltlama çalışmalarımızın da tamamlanması ile yolumuz hizmete açılacak" dedi.

Editör: TE Bilisim