Dur ihtarına uymayarak kaçan araçta gerçekleştirilen aramada 150.000 (Yüz Elli Bin) adet Captagon uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu madde Kahramanmaraş’ta yakalanan en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Kahramanmaraş ‘a yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak harekete geçen ekipler, D.E. yönetimindeki aracı Kahramanmaraş girişinde kontrol etmek amacıyla durdurmak istemiş ise de; araç sürücüsü dur ihtirana uymayarak kaçmaya başladı, araç kovalamaca sonucu resmi ekip aracına çarparak durdurulabildi. Kaza sonucu araçtan inerek kaçmaya çalışan D.E. isimli şüpheli kısa süreli kovalamaca neticesinde yakalandı.

Kaza neticesinde bir Polis Memuru hafif şekilde yaralandı, tedavisi devam ediyor. Dur ihtarına uymayarak kaçan araçta gerçekleştirilen aramada 150.000 (Yüz Elli Bin) adet Captagon uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu madde Kahramanmaraş’ta yakalanan en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan D.E. isimli şüpheli adli merciler tarafından tutuklandı.

Editör: TE Bilisim