Çilingir Ayazağa ve çevresinde 7/24 çilingir hizmeti veren bir firma bulunmaktadır. Kapıda kalırsanız üzülmeyin. Ayazağa çilingir kapı açma işini günün hangi saati olursa olsun değerli müşterilerine çilingir hizmeti veren birçok firma bulunmaktadır. Ön kapınızın kilidini açmanın yanı sıra araba çilingirleri ve çelik kasa çilingirleri de sunuyoruz.

 Ayazağa çilingir olarak elektrik ekibimiz en kısa sürede evinize gelerek uygun fiyata hizmet verecektir. Bunun yerine anahtarı yenisi ile değiştirmenizi ve mandallı kilit, alarmlı kilit veya çelik zırh takmanızı tavsiye ederiz. Bir hırsız kapınızı açtıktan sonra kurmanın bir anlamı yok. Hırsızlar bize gelmez sanmayın, zaten evde bir şey bulamazlar demeyin.

 Ayazağa anahtarcı hizmeti şirketi İstanbul Ayazağa ilçesine bağlı bulunan kişilere ihtiyaç duymaları durumunda 7/24 acil hizmet vermektedir. Özellikle Ayazağa’nın sitesinde kale kilitlerinde yapılan değişiklik apartman sakinlerini çok sevindirdi.

 Personelimiz öncelikle güvenli bir hizmet sunmak için gerekli mesleki eğitim enstitüleri tarafından eğitilmiş ve sertifikalandırılmış profesyoneller arasından seçilmektedir. 20 dakikaya varan servis süresi ile kapınızda kalmayacaksınız. En kısa sürede eve girip rahatlıkla açabilirsiniz. Çilingir ve servis ücretleri İstanbul Anahtarcılar ve Çilingir Odası tarafından belirlenir.

Editör: TE Bilisim