Koç Burcu (21 Mart-20 Nisan): Koç burcundakiler cesur ve girişimcidirler. Başkalarını heveslendiren, anlayışlı dürüst ve kararlıdır. Ayrıca inatçı yapıya sahiptirler. Bahar mevsiminin burçlarından Koç burcunun çiçekleri; papatya ve lale çiçeğidir.

Boğa Burcu (21 Nisan-20 Mayıs): Boğa burçları sadık ve güvenilirdirler. Eğlenceli ve yemeğe düşkündürler. El becerileri kuvvetlidirler. Zevkli yapıya sahiptir. Sakin yapıları huzur vericidir. Pratik zekaları sayesinde ekonomik ve güçlü davranırlar. Boğa burcunun çiçekleri; guzmania ve kırmızı güldür.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran): İkizler burcu zeki ve kıvrak zekaya sahiptir. Bilgi dolu ve meraklıdır. Ticarette yetenekli ve beceriklidir. İnsan ilişkileri sağlamdır. Kolay arkadaşlık kurarlar. Yardımsever olan ikizler araştırmacıdır. Eğlencelidir. İkizler burcunun çiçekleri yasemin, gardenya ve fulyadır.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz): Yaz mevsiminin burçlarından yengeçler hassas ve duygusaldır. Koruyucu yapısı ile evcimendir. Fedakar, sezgileri güçlü ve yardımseverdir. Yengeç burçlarının çiçekleri; beyaz gül ve zambaktır.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 23 Ağustos): Kendine güvenen, güçlü sadık ve enerjik yapıdadırlar. İlham veren yapılarıyla dikkat çeker. Önderlik ruhlarıyla iş alanlarında daima başarıda çözüm odaklıdırlar. Artistik, güvenilir ve sağlamdırlar. Aslan burcunun çiçekleri; orkide, kırmızı gül ve günebakan çiçeğidir.

Başak Burcu (24 Ağustos- 23 Eylül): Başak burcundakiler yardımsever, hizmet bilen, alçak gönüllü ve sadıktırlar. Titizliği ile ünlü olan bu burç düzeni ve tertibi sever. Mükemmeliyetçi yapıya sahip zeki ve araştırmacıdır. Başak burcunun çiçekleri; açelya ve menekşedir.

Terazi Burcu (24 Eylül-23 Ekim): Sonbahar mevsiminin burçlarından terazi burcu; nazik, kibar ve saygılı yapılarıyla dikkat çekicidir. İyi bir diplomattır. Düzenden ve rutinden hoşlanır. Adil ve objektif kararları vardır. Aklıyla hareket eder ve kurallara uyar. Terazi burcunu çiçekleri; krizantem, süsen ve pembe güldür.

Akrep Burcu (24 Ekim-24 Kasım): Fiziksel ve düşünce anlamlarda güçlü ve karakteristik yapıya sahiptir. Hırslı, kararlı ve net ifadeleri vardır. Hayatın anlamını sorgulayan, kuşkucu, hayata bağlı insanlardır. Değişimi ve kendini yenilemeyi geliştirmeyi severler. Dikkat çekici olan bu burç başkalarına ilham verir. Akrep burcunun çiçekleri; kırmızı karanfil ve hanımelidir.

Yay Burcu (23 Kasım-21 Aralık): Yeniliğe açık ve gezmeyi seven yay burçları felsefi görüşlüdürler. Hayat bağlı ve enerjiktirler. İyimser ve güçlü inançlıdırlar. Sevgi dolu ve arkadaş canlısı olan bu burcun çiçekleri; mor leylak ve mor menekşedir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-20 Ocak): Kış mevsiminin burçlarından oğlak burcu planlı hareket eder. İş alanında yöntem sahibidir. Hesap işlerinde detaycıdır. Zor problemleri çözmede pratiktir. Mantığı ile hareket eder. Oğlak burcunun çiçekleri; siyah gül, kamelya ve kadifedir.

Kova Burcu (21 Ocak-19 Şubat): Pratik ve orijinal zekaya sahip olan kova burçları bağımsızlığı ve adaleti prensip sayarlar. Bireyselleşmeye önem verir. Akılcı ve bilimsel yaklaşımları vardır. Kararlı ve sosyal yönü kuvvetlidir. Kolay arkadaşlık kurar. Kova burcunun çiçekleri menekşe ve kartopudur.

Balık Burcu (20 Şubat-20 Mart): Bahar mevsiminin habercisi olan bu burçlar aşırı duygusaldır. Fedakar ve başkalarına yardım etmeyi sever. Evrensel birlik ve beraberliği isterler. İlham sahibi ve artistik yeteneklidir. Sanatçı yapılarıyla birçok esere imza atabilirler. Güçlü inanç sahibi ve sadıktırlar. Balık burcunun çiçekleri; nergis çiçeği ve zambaktır.

https://www.msn.com/tr-tr/haber/diger/bur%c3%a7lar%c4%b1n-%c3%a7i%c3%a7ekleri/ar-AA105Km7?ocid=mailsignout&li=BBpmdUa

Editör: TE Bilisim