Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde Eylül ayının son haftası yapılacak olan ceviz festivaline kısa süre kalmasına rağmen henüz tanıtıma çıkılmadı.

Çağlayancerit Belediyesi tarafından 7. Çağlayancerit Kültür ve Ceviz festivali etkinlikleri kapsamında 24 ve 25 Eylül’de program yapılması planlandı. 23 Ağustos tarihinde belediyenin 1.700 kişilik sosyal medya hesabından yapılan paylaşımın dışında dijital platform da ve basında tanıtım yapılmadı. Etkinlik ve faaliyetlerini duyurmakta her zaman sınıfta kalan ilçe belediyesi, yine tanıtımda sınıfta kaldı.

Öte yandan Başkan Hanifi Sarıaltun sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:

‘’TBMM İçişleri  Komisyon Başkanımız Kahramanmaraş  Milletvekilimiz Sn.Celalettin GÜVENÇ ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa VARANK‘ı 24 Eylül Çağlayancerit Ceviz Festivali ile birlikte Ceviz İşleme ve Paketleme Tesisi, Turizm Kompleksi, Kapalı Spor Salonu, Mesire Alanı açılışları için ilçemize davet ettik.Sn.Bakanımız bizimle birlikte olacak.Kıymetli Bakanımıza, bizleri yalnız bırakmayan  İçişleri  Komisyon Başkanımız Kahramanmaraş  Milletvekilimiz Sn.Celalettin GÜVENÇ'e ilçem ve şahsım çok adına teşekkür ediyorum.’’  

https://www.maraspusula.com/caglayancerit-belediyesi-yine-sinifta-kaldi

Editör: TE Bilisim