Dulkadiroğlu Belediyesi olarak 5 yıllık sürede çok önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkan Okay, bu hizmetlerin başında da temizlik işleri geldiğini söyledi. Tertemiz bir Dulkadiroğlu sloganıyla yola çıktıklarını aktaran Başkan Okay, temizlik personelinin özverili çalışmalarıyla bu sloganı yerine getirdiklerini belirtti.

Öğretmenevi salonunda Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğümüzün personeliyle bir araya gelen Başkan Okay, programda yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Geride kalan zaman içerisinde bizler her zaman temizlik konusunu önemsediğimizi her zaman vurguladık. Tertemiz bir Dulkadiroğlu sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlerin de desteğiyle bunu başardık. Ben bu gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Temizlik faaliyetlerimizi hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde büyük bir titizlikle yapıyoruz. Özellikle Kırsal mahallelerde temizlik çalışması yapan ilk belediye olma özelliğini de taşıyoruz. Göreve başlamamızdan kısa bir zaman sonra bu organizasyonları yaptık ve kırsal mahallelere temizlik çalışmalarını ulaştırdık. Belediyemizin kuruluşundan itibaren 5 yıl boyunca Dulkadiroğlu’nu kurduk, inşa ve ihya ettik.

Dulkadiroğlu Belediyesi olarak 750 kişilik geniş bir aileyiz. Yeni süreçte de bu geniş ailemizle birlikte ilçemizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız güçle yeni süreç için vatandaşlarımıza taahhütlerde bulunabiliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde sizlerin imkanlarını genişletme adına gerekeni yapacağız.” 

Editör: TE Bilisim