Dulkadiroğlu Belediyesi, Bertiz bölgesinde başlattığı ulaşım çalışmalarını sürdürüyor. Bölgenin en ücra noktalarına kadar ulaştıklarını belirten Dulkadiroğlu Belediyesi, çalışmaların yeni yol açma ve stabilize olarak devam ettiğini bildirdi. 

İlçe genelinde alt yapı çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, Bertiz bölgesinde başlattığı ulaşım çalışmalarını da büyük bir özveriyle sürdürüyor. Vatandaşların ulaşımını kolaylaştırma adına yeni yol açma ve stabilize yol çalışmaları gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz boyunca faaliyetlerini süreceğini kaydetti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin en ücra köşelerine kadar hizmet götürdüklerini aktardı. Ekiplerin özverili çalışmalarına değinen Başkan Okay, yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanabilir olması adına gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda şehir merkezimize yaptığımız çalışmaların aynısını, kırsal mahallelerimize de yapıyoruz. Bertiz bölgemiz çok geniş bir alana sahiptir. Coğrafya olarak çok dağınık. Ancak burada ikamet eden vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalana bilmeleri adına çalışmalar yapıyoruz. Sosyal tesisinden alt yapı çalışmalarına, sosyal etkinlikten kültür faaliyetlere kadar birçok hizmeti bölgemizle buluşturuyoruz. Bunun yanı sıra alt yapı çalışmalarında da önemli hizmetlere imza atıyoruz. Özellikle yol konusunda bölgenin ulaşımını kolaylaştırma adına önemli projelerimiz mevcuttur. Bu projelerin yanı sıra stabilize ve yeni yol açma çalışmalarımızda devam etmektedir. Şuanda ekiplerimiz yoğun bir şekilde yeni yollar açıyor ve stabilize hale getiriyor. Bu çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bertiz bölgemizin ve diğer kırsal mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz.”

Editör: TE Bilisim