Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, Pınarbaşı mahallesinde bulunan ceviz bahçesini muhteşem bir çay bahçesine dönüştürerek vatandaşın hizmetine sundu.

Yeşil alanların değerlendirilmesi konusunda çok özel çalışmalara imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, Pınarbaşı mahallesinde özel bir çalışmaya daha imza attı. Hünkar Düğün salonu altında bulunan park içerisinde düzenleme yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, alanı şelale ve köprülerle de süsledi. Daha önce atıl durumda bulunan alanı restore ederek muhteşem bir parka dönüştüren Dulkadiroğlu Belediyesi, alanı çay bahçesine dönüştürerek vatandaşın hizmetine sundu.

Serin Pınarbaşı havasında Ceviz ağaçlarının altında Kahramanmaraş halkına hizmet verecek olan Cevizli Park, soğuk ve sıcak içecekleriyle çay bahçesi olarak hizmete başladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çay bahçesinin belediyenin kendi şirketi tarafından hizmet amaçlı faaliyet göstereceğini söyledi. Başkan Okay, Cevizli Park’ın şehir merkezinde vatandaşların çok beğeneceği bir alan olduğunu dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“İlçemizde bulunan yeşil alanları en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla başlattığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçemize birçok mesire alanı, park ve bahçe kazandırdık. Pınarbaşı mahallemizde bulunan belediyemize ait ceviz bahçesini güzel bir alana dönüştürme kararı aldık. Bu kapsamda çalışma yaptık ve alanımızı çok güzel bir hale getirdik. Vatandaşlarımızın şehir merkezinde çay bahçesi konusundaki talepleri doğrultusunda bu alanı çay bahçesine dönüştürme kararı aldık. Bugünden itibaren Cevizli Park çay bahçesi olarak hizmet verecektir. Vatandaşlarımızı bu güzel ortama davet ediyoruz. İlçemize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”
 

Editör: TE Bilisim