Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçesi Doğukent Mahalle Muhtarlığı, yeniden hizmet vermeye başladı.

Geçen günlerde Dulkadiroğlu İlçesi Doğukent Mahallesi Muhtarlık binasında yangın meydana gelmiş yangın itfaiyenin çalışmalar sonucunda söndürülmüş ve Muhtarlık binası kullanamaz hale gelmişti. Yangında kullanılamaz hale gelen Muhtarlık Binası yeniden tadilat görerek hizmete girdi. Doğukent Mahallesi Muhtarı Ahmet Bayraktar;  şunları söyledi:

“Muhtarlık Binamız yangında kullanılamaz hale gelmişti. Sağolsun Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay yangın günü hemen telefonla aradı, Bizi ziyarete geldi. Muhtarlıktaki Malzemeler için canını sıkma ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Muhtarlık Binamıza, Bilgisayar, Makam Masası, 4 kanepe, sehpa ve 3 yemek masası gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım dedi ve yaptı. Her zaman bir isteğimiz olduğunda gerekeni yapıyor. Yapılması gereken hizmetleri hemen yapıyor. Her zaman bizim ve Doğukent halkının yanında oluyor” dedi.
 

Bayraktar, Büyükşehir Belediye Başkanlığının muhtarlık binasının içini boyattığını, İl Emniyet Müdürünün dinlenme odasındaki kanepeleri yenilediğini belirterek,  yangın olduğun andan itibaren sürekli yanlarında olan Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye çok teşekkür ettiğini kaydetti ve sözlerini şöyle noktaladı:   “Dulkadiroğlu Kaymakamımız Kadir Okatan, yangını duyar duymaz aradı. Bizi yalnız bırakmadı. Ben Kaymakam Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yine en büyük destekte Mahalle halkımızdan geldi. Herkes geldi. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yapacağımız bir şey var mı diye sordular. Ben gerçekten çok duygulandım. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim