Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, “Bu zor günlerden dualarla kurtulacağımıza olan inancımızla Berat gecesini dualarla geçirelim” dedi.

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Okay, Ramazan’ı şerifin habercisi olan Berat Kandili’ne kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek şunları söyledi:

“Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, dargın duvarları yıkma, kinden nefretten uzaklaşma imkanı sunuyor. Bu imkanların yanı sıra bu zor günlerimizde de daha fazla duaya ihtiyacımız var.

Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkanı veriyor. Mübarek Berat Kandili, Yüce Allah´ın huzurunda yenilenme gecesidir. Ramazan- ı Şerife, günah ve yüklerimizden beraat ederek girme gecesidir.

Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandili´nizi tebrik ediyor, birlik, beraberlik, barış ve huzur dolu bir Ramazan ayına sizlerle birlikte ulaşmayı diliyorum."

Editör: TE Bilisim