Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanvekili Ali Arif Yenipınar başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısında İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve PTT’ye yer tahsisleri gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Eski tutanak özetlerin okunmasıyla devam eden toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Dulkadiroğlu Belediye meclisinin Haziran ayı toplantısına yer tahsisi konuları damga vurdu. Vatandaşın kamu hizmetlerinden daha kolay ve sağlıklı bir şekilde faydalanması adına Dulkadiroğlu Belediyesi birçok kuruma yer tahsisinde bulundu.

Bu kapsamda Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yer tahsisi yapıldı. Yine Duraklı mahallesinde bulunan bir alanın Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis işlemi gerçekleştirildi. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde bulunan iş yerlerinden bir tanesin PTT’ye tahsis edildiği meclis toplantısında şu gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı:

· Açılış, yoklama ve eski tutanak özetleri

· Araç kiralaması

· Arsa tahsisi

· Fırınlarda doğalgaz kullanımı

· Kira artışı oranının belirlenmesi

· Arsa satışı

· Zabıta Çalışma Yönetmeliğinin Güncellenmesi

· Dilek ve temenniler
 

Editör: TE Bilisim