Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu ilçesinde “Yemyeşil Bir Dulkadiroğlu “ sloganıyla doğa projelerine büyük destek veren Belediye Başkanı Necati Okay, 2017-2018 yılında TEMA Vakfı’na verdiği destekten dolayı teşekkür mektubuyla ödüllendirildi.

TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat ve üyelerinin makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Necati Okay, teşekkür mektubundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak hatıra ormanları oluşturduklarını, yeşil alanlara büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Okay, tüm bu çalışmaların yeni süreçte de aynı özveriyle devam edeceğini kaydetti.

Başkan Okay, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Yaşanabilir bir çevre için büyük gayret ve emek harcayan TEMA Vakfı’nı her zaman destekliyoruz. Hayata geçirdikleri projelere ortak olarak daha yaşanılabilir bir dünya için çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemiz sınırları içerisinde hatıra ormanları ve  mevcut ormanları en verimli şekilde kullanma, okulların çeşit çeşit ağaç ve bitkilerle buluşmasına vesile olduk. Bu durumdan dolayı da TEMA Vakfı Kahramanmaraş Şubesi bizleri ziyaret ederek katkılarımızdan dolayı teşekkür etti. Bizlerde kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve bu desteklerimizin devam edeceğini söyledik.”


TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat’ta Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a ayrıca teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim