Türkiye genelinde doğalgaza kavuşan il ve ilçeleri dolaşan DemirDöküm'ün Kocaeli, Sakarya, Tunceli’den sonraki durağı Kahramanmaraş Elbistan oldu.

DemirDöküm, doğalgaza kavuşan Elbistan ilçe merkezinde düzenlediği etkinlikte tüketicilere doğalgaz kullanımının sağladığı avantajları, doğa dostu ve kullanıcısına yüksek enerji tasarrufu sağlayan ürünlerini tanıttı. Yoğun ilgi gören etkinlikte ayrıca Kahramanmaraşlılar için özel olarak düzenlenen kampanyalar hakkında bilgi paylaşıldı.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, doğalgaza yeni kavuşan il ve ilçelerdeki tüketicileriyle buluşmaya devam ediyor. Yüksek kaliteli ve enerji tasarruflu ürünlerden oluşan geniş ürün gamıyla birçok ilke imza atan DemirDöküm, Kocaeli, Sakarya, Tunceli’den sonra Kahramanmaraş Elbistan’da tüketicileriyle buluştu.

Aile bütçesine katkı sağlayan yenilikçi ürünlerinin yanı sıra satış sonrası hizmetleriyle de 65 yıldır Türkiye'de ailelerin en sıcak üyesi olmayı başaran DemirDöküm, Info Mobil aracı ile Elbistan ilçe merkezinde stant açtı. Düzenlenen etkinlikte halkın sorularını yanıtlayan DemirDöküm yetkilileri, doğalgaz kullanımının sağladığı avantajların yanı sıra tüketicileri ürün gamı hakkında bilgilendirdi. DemirDöküm yetkilileri ayrıca Elbistan’da kombi almak isteyen Kahramanmaraşlılara özel olarak düzenlenen kampanyalar hakkında da bilgi paylaştı.

Saha kanalı her geçen yıl daha da geliştirilen Kahramanmaraş ve bölgesini önemsediklerini belirten DemirDöküm yetkilileri; kombiden klimaya, su ısıtıcısından merkezi sisteme, VRF’den ısı pompasına kadar kullanıcı dostu ürünleri ile Kahramanmaraşlıların tüm isteklerini karşılamaya hazır olduklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim