Elbistan Belediyesi Hizmet Bülteni’nin Yeni Sayısı, Okuyucu İle Buluştu

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, belediye hizmetlerini anlatmak ve daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla yayımlanan hizmet bülteninin sekizinci sayısını çıkardıklarını söyledi.

Başkan Gürbüz, Elbistan Belediyesi'nin faaliyetlerini ve projelerini daha detaylı kamuoyuna aktarabilmek adına 32 sayfa halinde olan hizmet bülteninin bu sayısının konusu, Elbistan tarihinin en büyük asfalt yatırımı ve kilit parke olduğunu belirtti.

İki ayda bir yayın hayatına devam eden hizmet bültenine dijital ortamda ulaşmak isteyen vatandaşlar, Elbistan Belediyesi’nin internet sayfasından indirebilecekler.

Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz yaptığı değerlendirmede, şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyenin tüm çalışmalarını vatandaşlara duyurmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Gürbüz konuşmasının devamında; “Şeffaf belediyecilik anlayışımızla yapılan hiç bir iş gizli saklı kalmayacak demiştik, bu günde bu anlayış ile belediyemizce yayım hayatına başlayan hizmet bültenimizin sekizinci sayısını çıkardık. Hizmet bültenimiz 32 sayfa olarak okuyucularımız ile buluştu. Hizmet Bültenimizin bu sayısının konusu, Elbistan tarihinin en büyük asfalt yatırımı ve kilit parke ile son iki ay içerisinde öne çıkan hizmetlerimizi yayımladık. Amacımız, Elbistan Belediyesi olarak tüm faaliyetlerimizi, açık ve net şekilde kamuoyuna aktarmak. Halkımızın bizleri daha doğru tanımalarını sağlamayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı gerek belediyemizin sosyal medya hesaplarından, gerek medyadan, gerekse hizmet bültenimiz aracılığıyla vatandaşlarımıza bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bültenimize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız https://www.elbistan.bel.tr/bulten/ linkinden indirebilirler” dedi.

Saygılarımızla.

Editör: TE Bilisim