Kahramanmaraş’ın Göksun İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda misafirlerini kabul eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, burada yaptığı konuşmada, “Doğduğum, büyüdüğüm, baba ocağım Göksun’lu hemşerilerimin bu tebrik ziyaretinden son derece mutlu oldum” dedi. Başarılı bir seçim sürecinin sonunda güzel bir başarı elde ettiklerini dile getiren Başkan Güngör, konuşmasında şunları kaydetti:

“Öncelikle Göksunlu hemşerilerimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Akabinde tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten güzel bir seçim süreci yürüttük ve sonunda çok güzel bir başarı elde ettik. Bu başarının bir sahibi varsa bu tabi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin ve en büyüğü de çok değerli hemşerilerimizin desteği ile elde ettik. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta sonu partimizin Kızılcahamam da ki toplantısına katıldık. Bu toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımız ile bir seçim değerlendirmesi yaptık. AK Partinin kazandığı 15 Büyükşehir, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımızın katılımıyla ortak bir toplantıda yaptık ve orada Büyükşehirler arasında en yüksek oyu alan 3. Büyükşehir olarak Cumhurbaşkanımızın elinden plaketimizi aldık.”

Oy versin vermesin biz herkesin başkanı olacağına işaret eden Başkan Güngör, konuşmasın şöyle devam etti: “Mazbatayı aldıktan sonra artık Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduk. Bütün hemşerilerimizi kucaklayarak, oy versin vermesin biz herkesin başkanı olacağız. Seçimin kendine özgü bir atmosferi vardı. Biz kendimizi anlattık, projelerimizi anlattık ve sonunda halkımızın takdiriyle seçimleri sonuçlandırdı. Oradaki atmosferi orada bıraktık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Artık önümüzdeki süreç hizmet sürecidir. Biz seçimi geride bıraktık. Önümüzdeki süreç içerisinde inşallah bu görev süremiz içerisinde meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızla iş birliği içerisinde bu süreci yürüteceğiz.”

İnsanoğlunun yaşadığı sürece ihtiyaç ve taleplerin devam edeceğini belirten Başkan Güngör, “Tabii önemli ihtiyaç ve talepler var. Bunların yapılanları var, eksiklikleri var. Bu ihtiyaçlar biz yaşadığımız sürece de var olacaktır. Bizde bu sorumluluğu üstlenen kişiler olarak bunları bir plan dâhilinde, imkânlar ölçüsünde ve hemşerilerimizin beklentileri ölçüsünde gidermeye çalışacağız. Ekip olarak bunun için çalışıyoruz. Sadece büyükşehir olarak değil, tüm ilçe belediyeleri olarak ekiplerimiz birlikte çalışıyorlar, öncelikleri ortaya koyuyorlar. Mesela bu yıl ne yapacağız? Hangi ilçemizde ne yapacağız? Önümüzdeki süre içerisinde ne yapacağız? Bir sonraki yıl içerisinde ne yapacağız? Bu 5 yılı takvimlendirmeye çalışıyoruz” dedi.
 

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Elbistan'lı hemşehrilerine başsağlığı dileyen Başkan Güngör, “Bugün sabah maalesef üzücü bir haber aldık. 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Şanlıurfa’ya hareket eden Elbistanlı hemşerimizi taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah acil şifalar versin inşallah.” şeklinde konuştu.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Biz ikinci dönem olarak bu mecliste ilimiz adına alınan kararları inşallah tesis ediyoruz. Rabbim bizlere bu dönemde güzel hizmetlere vesile olacak kararlar almayı nasip etsin. Kahramanmaraş'ın en önemli kararları burada alınıyor. Bugün burada belediye meclis üyelerimiz var, muhtarlarımız var, kadın kolları başkanımız var, gençlik kolları başkanımız ve üyeleri var. Sağ olsunlar dün biz haber ettik, daha önceden planlı işleri olanlar vardı ama gene de yüzde 80, yüzde 90 katılım var. Göksun'un yöneticileri olarak parti yöneticilerimiz var. Rabbim hepimizi inşallah muvaffak etsin. Bizim burada bulunuşumuzun en büyük vesilesi bu ekip. Bu ekibimize de canı gönülden şükranlarımı arz ediyorum.”

Başkan Güngör, konuşmalardan sonra tüm misafirleri ile tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti.

Editör: TE Bilisim