Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, seçim kampanyalarında vaat ettiği yatırım ve hizmetleri birbiri ardına hayata geçirmeye devam ediyor. Göksun'a 107 yıllık ilçe tarihi boyunca aldığı hizmetten daha fazlasını kazandırma başarısı göstererek büyük beğeni kazanan Başkan Aydın, projelerini gerçekleştirirken karşılaştığı problemleri çözüme başarısıyla da dikkat çekiyor.

Başkan Aydın’ın özel önem verdiği 2014 ve 2019 yerel seçim kampanyasındaki projeleri içinde yer alan ‘Göksun Kapalı Semt Pazarı’ projesinin inşası hızla devam ediyor. 7 bin metrekare alan üzerinde çelik konstrüksiyon sistemi ile kurulan kapalı semt pazarı hizmete açıldığında bölgenin en büyük kapalı pazarı olacak.

Göksun’un, Hayvan Borsasında olduğu gibi semt pazarında da çevre ilçelere hitap eden bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Aydın, söz verdikleri hizmet ve yatırımları hayata geçirerek Göksun’u her alanda gelişmiş bir şehir haline getirme hedefleri için çalıştıklarını söyledi.

İnşa edilen tesisin salı günleri semt pazarı, diğer günlerde ise oto park ve oto pazarı olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kapalı semt pazarı, bizim birinci dönem projelerimiz arasında var olmakla birlikte bugüne nasip oldu. İnşallah en kısa sürede bitirmek suretiyle pazarcılarımızın ve halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Aynı zamanda bölgenin en büyük kapalı semt pazarı olduğunu da buradan ifade etmek istiyorum. Tabi burada farklı bir uygulamamızda olacak. İnşa ettiğimiz tesis içinde yerel ürünlerin pazarlamasını da yapacağız. Daha ötesine geçecek olursak, biz alanı sadece semt pazarı olarak kullanmak yerine birden çok amaç için kullanmayı planlıyoruz. Salı günleri semt pazarı olarak diğer günlerde ise kapalı otopark ve oto pazarı şeklinde kullanarak daha farklı projeleri de burada uygulamaya koyacağız. Bunun için planlamamızı bölgesel düşünce ile yapıyoruz. Bilindiği gibi Göksun coğrafi konum itibariyle Saimbeyli, Sarız ve Tufanbeyli ilçelerine de ekonomik olarak hitap eden bir şehirdir. Hayvan Borsamızda olduğu gibi semt pazarımızdan da bütün bölgenin faydalanacağını söyleyebiliriz. Kapalı Semt Pazarımızın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm projelerimiz için desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim