Göksun’da Salı günü başlayan etkili kar yağışı sonrasında meydana gelen elektrik kesintisinin giderilmesi için yapılan çalışmaları ilçeye gelerek koordine eden Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Gaziantep Bölge Müdürü Abdullah İnanç, ilçe merkezine elektrik verilmesinin ardından Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.

TEİAŞ Bölge Müdürü İnanç, çalışmaların hız kazanması ve sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulması için belediye ekiplerini seferber eden Başkan Aydın’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bölge Müdürünün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aydın, “İlçemizde kar yağışına bağlı olarak elektrik direklerinin devrilmesi ve iletim hatların kopmasını sonucunda yaşanan elektrik kesintisi devletimizin ilgili tüm kurumlarının gayretli çalışması sonucunda alternatif güzergahtan giderilmiştir. Ana hattın yeniden işler hale getirilmesi için gerekli çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağına olan inancımız tamdır. Emeği geçen tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunarken, tüm ilgili kurum ve kuruş çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim