Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk; dünyanın gittiği istikameti iyi okuyan, dünya gerçeklerini iyi bilen, halkın kendi kaderini belirleme hakkına sonuna kadar inanan, hayatını ülkesine ve ideallerine adamış, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir şahsiyettir” dedi.

Vali Özkan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda “Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında şükran ve saygıyla yâd ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; dünyanın gittiği istikameti iyi okuyan, dünya gerçeklerini iyi bilen, halkın kendi kaderini belirleme hakkına sonuna kadar inanan, hayatını ülkesine ve ideallerine adamış, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir şahsiyettir” ifadesini kullandı.

Özkan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin bizlere emaneti olan Cumhuriyeti, demokrasiyi, milli iradeyi ve millet egemenliğini canla başla koruyacağımıza ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkaracağımıza inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim