Kahramanmaraş’ta Merkez Onikişubat ilçesinde yaklaşık iki yıl önce inşaatına başlanan Türkiye’nin en büyük Aquapark’ı olan Blueland Lunapark & Aquapark’ın 9 Ağustos Cuma günü açılacağı öğrenildi.

Expo2023 alanında bulunan Blueland Lunapark & Aquapark 83 bin 500 metrekarelik alana sahip, Türkiye’nin en büyük Aquapark’ı olmakla birlikte Türkiye’nin en kapsamlı lunaparklarından birisi olma özelliğini taşıyor. Tesisin kurucusu ve yatırımcısı Mesut Şahinkanat, “Tükiye’nin en büyük aquaparkını inşa ettik” diyerek, mem açık ve kapalı alan kapasitesi olarak hem de montajı devam eden oyun grupları ile bölgede tek olacağını belirtti.

Şahinkanat, Blueland Lunapark & Aquapark Kahramanmaraş’ın tanıtımına ve turizmine önemli katkıları olacağını söyleyerek, aquaparkta  her yaş grubu için havuzlar, oyun grupları, cafe ve yeşil alan olduğunu anlattı. Şahinkanat, her gün bir adım ilerisi gitme stratejisi ile ilerlediklerini ve ilerleyen günlerde etkinlikleri sıklaştırıp, şehre değer katacak organizasyonları yapacaklarını söyledi. Şahinkanat, şunları söyledi:

“Kahramanmaraş halkı için gece gündüz çalışıp, her türlü ayrıntıya önem verip bu değerli tesisi kazandırdık. 9 Ağustos Cuma günü ziyaretçilerini büyük sürprizleri bekliyor. Gündüz festival havasında etkinliklerle farklı şovlar olacak ve çocuklarımıza oyuncak hediye edeceğiz. Akşam olduğunda eğlenceye enerji katıp, yurtdışından özel getirtilen havai fişeklerin gökyüzünde görsel bir şölen sergileyeceğiz.

Blueland Aquapark‘ta 15 metre yükseklikten 5 kaydırak bulunmaktadır. 3’ü ile botla eğlencenize neşe katarken, adrenalin tutkunları için 2’si ile botsuz kayabilme imkanınız bulunmaktadır.  BLUELAND Lunapark’ta ise dönme dolap, hızlı tren, discovery, çarpışan oto, balon, atlı karınca, crazy dance, chaos, çocuk uçağı, gondol, tren, çocuk go kart, super shooter, büyük uçak, go kart bulunmaktadır.”

Editör: TE Bilisim