Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 7 Kasım’da gerçekleştirilen kongrede AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı seçilen Fırat Görgel, mazbatasını alarak, resmi işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte AK Parti eski İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’den görevi teslim aldı.

AK Parti il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Ömer Oruç Bilal Debgici, “AK Partililik gönüllülük esasına dayalı bir teşkilat çalışması gerektirir. Bizlerde inşallah bu gönüllü kardeşlerimizden biriyiz şu andan itibaren. Aramızda çok kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var. Her biri birbirinden kıymetli inanıyorum ki Fırat başkanımızla beraber Kahramanmaraş'ımızı AK Parti ve siyaset alanında en ileriye götüreceklerdir. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. Ben görevi devraldığımız günden bu yana bizimle olan kardeşlerime teşekkür ediyorum, onlar benim en yakın çalışma arkadaşlarım. 90 kişilik bir ekiple 3 yıldır, Kahramanmaraş'ımıza hizmet verdik ve inanıyorum bunun payesini de kahraman hemşerilerimiz verecek, takdir hemşerilerimizin. Bugüne kadar hizmetlerimize devam ettik. Allah’ın izniyle bugünden sonra da kendi alanımızda her zaman hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, kongreden hemen sonra çalışmalarının başına geçtiğini belirterek, “Görevi devir aldığım Ömer Oruç Bilal Debgici başkanıma bugüne kadar ki eşsiz hizmetleri için teşekkürlerimi arz ederim. Bizler için bu an çok önemli mazbatamızı aldık. Kongreden hemen sonra işimize koyulduk ancak resmi olarak bugün görevime başladım. Ömer başkanımızdan Allah razı olsun. Biz ondan razıyız” dedi.

Öte Yandak Ak Parti Kahramanmaraş Yürütme Kurulu Üyeleri de belirlendi.

Editör: TE Bilisim