Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ‘Daha Temiz Bir Çevre’ sloganıyla şehir genelindeki okullarda atık pil toplama yarışması başlattı. 15 Ekim 2019 – 30 Nisan 2020 tarihleri arasında en çok atık pili toplayan okullara çeşitli ödüller verilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında şehir genelinde farkındalık oluşturma amacıyla ‘Atık Pil Toplama Yarışması’ başlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında şehir genelindeki tüm okulların katılımıyla gerçekleştirilecek yarışmada, 30 Nisan 2020 tarihine kadar en çok atık pili toplayan okullara hediyeler verilecek.

Düzenlenen yarışma ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş tarafından yapılan açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle protokolümüzü imzaladık. Şehir genelindeki tüm okullarımızın katılımıyla ‘Atık Pil Toplama Yarışması’ düzenliyoruz. Türkiye genelinde yürütülen Sıfır Atık Projesi için farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. 30 Nisan 2020 tarihine kadar devam edecek yarışmamız kapsamında, bu süre içerisinde en çok atık pil toplayan okullarımıza hediyeler verilecek.

Editör: TE Bilisim