Kahramanmaraş’ta yayımlanan Kahramanmaraş Gazetesi ve kahramanmarasgazetesi.com.tr yazı işleri müdürü Bekir Doğan, son yazısında “Mahir Ünal’ı tanıyan var mı?” diye soruyor. Doğan’ın http://kahramanmarasgazetesi.com.tr/mahir-unali-taniyan-var-mi/ deki yazısı şöyle:

Yazımın başlığını okuya , “Deliye bak!” diyecekler ve sonra ilave edecekler, “Herkes tanır!” der ama bende diyorum ki Kahramanmaraşlı Mahir Ünal tanımıyor!..

Bir defa Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekili olmaması gerekirdi!

Belki de : Kahramanmaraşlı olmaması gerekirdi!..

Kahramanmaraşlı Mahir Ünal ne kadar tanıyor? Ne kadar hakkını veriyor?

Herkes bir birine sorsun Mahir Ünal ‘ı ne kadar tanıyoruz ? ne kadar sahip çıkıyoruz..

Geçtiğimiz gün Kervanhan’da basın mensupları ile bir araya geldi.. Son bir hafta içinde meydana gelen gereksiz olaydan dolayı Mahir Ünal başının öne eğildiğini gördüm, kendisi de ifade etti. Bu işler olmamalıydı.. Ama oldu..

Aklıma bir olay geldi: Çocuk köyden çıkıp gitmiş okumuş Vali olmuş… Köye gelmiş, dedesi sormuş, “Oğlum okudun da ne oldun?”, torun “Dede vali oldum” demiş..

Dedesi ise “Ah be oğlum biraz daha okusan da orman golcusu (orman bekçisi) olsan olmaz mıydı?” demiş..

Sayın Mahir Ünal’ı biz tanısak; ona bu kötülüğü yapmamamız gerekti, böyle bir olay yaşanmamış olması gerekirdi.. Ama biz Mahir Ünal’ı tanımıyoruz... Onu yıpratıyoruz.

Benim gözümde Mahir Ünal “Ayaklı kütüphane, ufuk ve vizyon sahibi, dünya ve ahret görüşü bir birine eş anlamlı, sürekli okuyan her şeyden önce sert gibi görülen çok tatlı bir insan! Güzel insan, güzel dost!.. Altın gibi kalbi var!..”

Sayın Bakan Mahir Ünal, bir insan, hatır bilen, gönül bilen, dostunu çok iyi bilen, Türkiye sevdalısı sonra Maraş sevdalısı sonra Elbistan sevdalısı ve köyüne aşık, insanına aşık vatan seven birisi ama onu biz yıpratmaya çalışıyoruz.. O vali oldu biz halen orman golcusu yapmaya çalışıyoruz..

Sayın Mahir Ünal’ın bir Maraş’ı yok, 81 ili var ilçeleri var. İlgilenmesi gereken bir Türkiye var, dahası yurt dışı ve Türk ve İslam coğrafyası var.. Dünya mazlumları var..

Kahramanmaraş halkı Mahir Ünal dediğimiz zaman, “İşte milletvekili, oy zamanı gelir sonra gider işte öyle…” demekle yetiniyor..

Oysa Mahir Ünal’ı tanıyorum diyenler, Ankara’da ki fotoğraf iyi bakın!

Ankara da bir toplantı:

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , “Barış Pınarı Harekâtı” koordinasyon toplantısına başkanlık yapıyor, gurubun içinde bir Maraşlı ve Kahramanmaraşlının tanımadığı bir Kahramanmaraşlı!

Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili , “Ne yaptı ki!” ilk söylediğimiz, söz bu olur!.. Çünkü biz onu tanımıyoruz..

YALNIZ MIYIZ?

Açılış ve temel atma törenlerinde ise : Önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanımız , Ak Parti Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal deriz ama Mahir Ünal’ı yine tanıyamayız..

Bilmem hangi bakanı gözümüzde büyütürüz ama; bizim genel başkan yardımcımıza Kahramanmaraş’ın evladına sahip çıkmak şöyle dursun, anlamsız gereksiz konularla yıpratmaya çalışırız..

Sayın Mahir Ünal, övgü veya övülmeye ihtiyacı yok. Hele Anadolu’daki bizim gibi bir yazarın onu yağlamasına ballamasına hiç ihtiyacı yok..

Sayın Mahir Ünal bir devlet adamı! Onun kıymetini bilen biliyor!..

Allah var. Reis onu çok iyi tanıyor ve çok iyi biliyor. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barış Pınarı Harekâtı” koordinasyon toplantısında , şehrimizin gururu Mahir Ünal da masasına oturtarak istişare ediyor..

Fotoğraf iyi bakın sonra bana söyleyin Mahir Ünal’ı tanıyor musunuz?

Sayın Mahir Ünal kim ne kadar tanıyor, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar tanıyabiliyor muyuz? Sorun bakalım kendi kendinize!

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan  “Barış Pınarı Harekâtı” koordinasyon toplantısı, da külliyede Mahir bey de olacak diyorsa bir bildiği vardır..

Mahir Ünal dışında toplantıya katılanlara bakıyorum; TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, MİT Başkanı Hakan Fidan katıldı. Yardımcıları ve ilgiler katılıyor..

Masa da ise Sayın Bakanımız Mahir Ünal.

Son olaylarda Sayın Mahir Ünal’ı üzdük, oysa onu üzmeye hakkımız yok, çünkü onun iş veriminin düşmesi Türkiye zarar vermektir.

Sayın Mahir Ünal, bizim “vittırı vızzık” işlerimizle mi uğraşacak, yoksa Türkiye meseleleri ile mi? Mücadele edecek.. Mesele burada..

Söyleyin bakalım bana Sayın Mahir Ünal tanıyan kaç kişi var?

“Barış Pınarı Hakeratı” yönetenlerin içinde Sayın Mahir Ünal bulunması bana onur verdi, mutlu etti.. Kaç kişi benimle beraber mutlu oldu söylenin bakalım…

İyi düşünün Mahir Ünal’ı tanıyor musunuz?

Editör: TE Bilisim