Elbistan Anadolu Lisesi’nde hayırsever iş insanlarının katkılarıyla öğrencilerin istifade edebileceği Anadolu Mektebi Kitap Kafe açıldı.

Anadolu Mektebi Kitap Kafe’nin açılışı Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, İlçe Millî Eğitim Müdürü Fatih Çetin, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okul müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Anadolu Mektebi Kitap Kafe, 2017 yılında vefat eden emekli emniyet müdürü ve özel okul kurucusu İbrahim Ceren anısına yapıldı.

Açılışta saygı duruşunun yapılması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından emekli emniyet müdürü ve özel okul kurucusu İbrahim Ceren’in öz geçmişi okundu. Ceren’in anısına projeye destek olan Ahmet Ceren, İbrahim Ceren ve Gül Ceren İnan’a plaket takdim edilmesinin ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi yapıldı.

Anadolu Mektebi Kitap Kafe binasını inceleyen Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, bu nezih ve güzel ortamı öğrencilerimize kazandıran hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Elbistan Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ise okullarına yapılan bu hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.

Editör: TE Bilisim