Şehit Öğretmenler İlkokulu’nda gerçekleştirilen program İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başladı.

İlk olarak konuşan Şehit Öğretmenler İlkokulu Müdürü Erol Yorulmaz, böylesine anlamlı bir etkinlikten dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirecekleri programa ev sahipliğinden dolayı Şehit Öğretmenler İlkokulu Müdürü Erol Yorulmaz nezdinde tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Engelsiz Mehter Takımı birbirinden güzel marşlarla öğrencileri coşturdu.

Daha sonra Engelliler Şube Müdürlüğü personellerinden Sosyolog Nuh Açıkgöz Engellilerle iletişim konusunda bir seminer verdi.

Seminer sonrasında Engelliler Şube Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi sahne alarak birbirinden güzel bir gösteri sundular.

Türk İşaret Dili Kursu Hocası Elif Akçadağ ve öğrenciler işaret dili ile şarkı söylemelerinin ardından Şehit Öğretmenler İlkokulu öğrencileri işaret dili ile ‘Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara’ şarkısını seslendiler.

Programın sonunda Şehit Öğretmenler İlkokulu Müdürü Erol Yorulmaz, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’a ve Halk Oyunları Eğitmeni Zafer Reyhan’a çiçek takdiminde bulunarak okulda yapılan farkındalık etkinliğinden dolayı ilgililere teşekkür etti.

MARASPOSTA

Editör: TE Bilisim