Jean Monnet Burs Programı 2020-2021 Akademik Yılı Duyurusu yayımlanırken başvuruların 21 Ağustos ile 5 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.

Kahramanmaraş Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre; Jean Monnet Burs Programının 2020-2021 akademik yılı duyurusu 21 Ağustos 2019 tarihinde yayımlandı. Program kapsamında 160 kişiye burs sağlanması planlanırken; başvurular 5 Kasım 2019 tarihinde sona erecek.

Jean Monnet Burs Programı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik hedefi çerçevesinde, AB müktesebatına ilişkin alanlarda uzmanlaşmış kişi sayısını artırarak bu alanda ihtiyaç duyulan idari kapasitenin oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Burstan kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşu çalışanları ve üniversitelerin akademik ve idari personeli ile lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri faydalanabilecekimtir.

Başvurular hakkında ayrıntılı bilgiye Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı (http://www.ab.gov.tr) ve Jean Monnet Burs Programının (www.jeanmonnet.org.tr) internet adreslerinden ulaşılabilir. 2020-2021 akademik yılı duyurusuna ilişkin sorularınızı [email protected] gönderebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim