Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) bünyesinde oluşturulan KSÜ Çocuk Üniversitesi, güz dönemi mezunları yarın kep atacak.

KSÜ’den verilen bilgiye göre KSÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Güz Dönemi Mezuniyet Töreni yarın (9 Ocak 2020) saat 14:00’de KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda yapılacak. Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından öğretim görevlisi Özlem Gürler yönetiminde öğrenci gösterisi yapılacak.

KSÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülay Bedir, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz ve KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazı Can’ın konuşmalarının ardından ise; Dr. Öğretim Üyesi Veda Var Yıldırım “Çocuk Üniversitesi Programı Tanıtımı”nı gerçekleştirecek. Doç. Dr. Erkan Atalmış’ın “Çocuk Üniversitesi Etkinlikleri Sunusu”nun ardından ise Miraç Güneş’in “Mezun Öğrenci Mesajı (video) “ izlenecek ve Beyza Agöz de öğrenciler adına bir konuşma yapacak.

Diploma ve teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından ocuk Üniversitesi Öğrencileri araştırma görevlisi Ezgi Tekgül yönetiminde Mini Konser verecekler. Kep atmanın ardından ise tören sona erecek.

Editör: TE Bilisim