Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Doğa Eğitimi ve Bilim Okullarını Destekleme Programı kapsamında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve başvurusu yapılan “Enerji ve Ekolojik Temelli Doğa Eğitimi-3 “ projesinin uygulanmasında öğrencilerin üniversite imkânlarından faydalanmasının sağlanmasını amaçlayan protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne üniversitemizce altyapı ve uzman personel desteği sağlanması, projede yer alan öğrencilerin KSÜ Güneş Santralini gezerek bilgilendirilmeleri ve projenin üniversite öğrencilerine duyurulması amaçlanıyor.

Eğitim, bilim ve teknolojide Kahramanmaraş’ın öncü kurumu olan KSÜ’nün şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına katma değer sağlayacak her türlü faaliyet için kurum ve kuruluşlarla güçlü ve sürdürülebilir işbirliklerine her zaman hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bu anlamda çok sayıda işbirliğine imza attıklarını söyledi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da KSÜ ile yürütülen verimli işbirliğini geliştirmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, işbirliğinin geliştirilmesine öncülük eden ve projelere destek veren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a şükranlarını sundu.

Editör: TE Bilisim