Türkiye’nin dört bir köşesinde tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen ürün portföyüyle 67 yıldır hizmet veren Migros, Kahramanmaraş’taki 5. mağazasını açtı. Kahramanmaraşlıların, tüm temel ihtiyaçlarını Migros kalitesi ile en uygun fiyatlarla sunan MM Migros mağazası, Haydar Bey Mahallesi’nde yer alıyor.

Mağaza, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesini, sıcak ve keyifli bir alışveriş ortamında sunuyor

Haftanın 7 günü, 09:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Haydar Bey Mah. Kahramanmaraş MM Mağazası, 910 m2 alanı ile müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş imkanı sunuyor. Zengin çeşitli taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazada; kasap ve şarküteri reyonlarının yanı sıra, sebze-meyve, kuru gıda, kozmetik ve züccaciye reyonları bulunuyor. 13.500 çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada; iyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünler güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilere ulaşıyor.

Tüketicilerine daima kusursuz hizmet sunan Migros, Türkiye’nin 81 ilinde yer alan 2.316 mağazası ile müşterinin hem aklına hem kalbine hitap ederken, iyi fiyat, bol çeşit ve iyi alışveriş deneyimi konusunda fark yaratıyor.

Editör: TE Bilisim