Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, ilçe yerleşkelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında KSÜ Göksun Arslanbey Yerleşkesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Covid-19 pandemi sürecinde yürütülen çalışmaları ve ilçe yerleşkelerindeki sorun ve ihtiyaçları yerinde görmek, incelemelerde bulunmak ve ilçe protokolüyle görüş alışverişi gerçekleştirmek amacıyla düzenli olarak ilçe ziyaretlerinde bulunan Rektör Can, Andırın ziyaretinin ardından Göksun Arslanbey Yerleşkesine geçerek, Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) ve Göksun Meslek Yüksekokulu (MYO) yönetim ve personeliyle bir araya geldi.

Rektör Can, Göksun UBYO Müdürü Prof. Dr. Ali Haluk Pınar ve Göksun MYO Müdürü Doç. Dr. Orhan Ercan tarafından karşılandı. Yüksekokul yöneticileriyle bir süre görüşen Rektör Can, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Görüşmede KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı ve Andırın Meslek Yüksekokulu Müdürü Kenan Sinan Dayısoylu da hazır bulundu.

Merkez yerleşkedeki fiziki imkânlar ve akademik üretimin aynı ölçüde ilçe yerleşkelerine de yansıması için yoğun çaba gösterdiklerini ve bu yönde yürütülen her çalışmayı dikkatle takip ettiklerini belirten Rektör Can, “İlçelerimizdeki yerleşkelerimizi sık sık ziyaret ederek yüksekokullarımızın her türlü sorununu yakından takip ediyor ve çözüm noktasındaki adımları ivedilikle atıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim