Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, COVİD-19’la en ön safta fedakârca mücadele veren KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (Tıp Fakültesi Hastanesi) personelinin yeni yılını tebrik etti.

Poliklinik ve servislerde görev yapan sağlık personeli ile hastane güvenlik personelini ziyaret eden ve yeni yıllarını kutlayan Rektör Can, personele maske, kolonya, dezenfektan ve diş fırçasından oluşan hijyen paketi hediye etti.

2021 yılının eğitim, bilim ve sağlık alanlarında yeni olumlu gelişmelere vesile olması temennilerini ifade eden Rektör Can, Tıp Fakültesi Hastanesi personeline sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yıl geçirmeleri dileklerini iletti.

Pandemi ile yürütülen etkin mücadele sağlık sisteminin aksatılmadan sürdürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Rektör Can, sağlık sisteminin her kademesinde hizmet eden sağlık emekçilerinin fedakârlığının her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı.

Pandemi tedbirlerinin etkin bir şekilde uygulanması neticesinde son günlerde vaka sayılarında düşüş gözlemlendiğine dikkat çeken Rektör Can, “Sağlık çalışanlarına gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum. Yeni yılda pandemi tedbirlerine aynı hassasiyetle riayet etmeyi sürdürerek bu süreci mümkün olan en kısa sürede atlatacağız.” dedi.

Ziyarette Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal, Hastane Başmüdürü Mustafa Çakallı, hastane müdürleri ve birim sorumluları hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim