Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Alpedo Kervan Lezzet Grubunun ev sahipliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında, emekli öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Coşkun; şunları söyledi:

“İnşallah yarın Öğretmenler Gününü idrak edeceğiz bu vesileyle bir aradayız. Özellikle bizleri bir araya getiren İl Milli Eğitim Müdürümüze ve ev sahipliğini yapan işletme sahibi Sami Bey’e teşekkür ediyorum.

Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Sizler, uzun yıllar boyunca geleceğimizin teminatı, mimarı ve ülkemizin yönetiminde görev alacak öğrencilerimizi ve gençlerimizi yetiştirdiniz. Bu vesileyle devletimiz ve milletimiz adına siz kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal mesleği layıkıyla yerine getirerek, emekli oldunuz. Sizlere emeklilik hayatınızda ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum.  24 Kasım Öğretmenler Gününüzü tebrik ediyorum.”

Öğretmenler ise Öğretmenler Günü münasebetiyle böyle anlamlı programı düzenleyenlere ve programa teşrif eden Vali Coşkun’a teşekkür ettiler.

Kahvaltı programının sonunda, Vali Coşkun; eşi Sevilay Coşkun, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ile birlikte emekli öğretmenlere karanfil takdim ettiler.

Editör: TE Bilisim