Dün sabah saatlerinde erişime açılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları, üniversite adaylarını heyecanlandırırken; Türkiye 29’uncusu olan Kahramanmaraş Doğru Cevap Koleji’nden Melih Karabacak, bu derecesi ile de Kahramanmaraş 1’incisi olmayı başardı.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Kahramanmaraş Doğru Cevap Koleji, Kahramanmaraş’ta ilk 10’a giren öğrencilerini plaketle ödüllendirdi. Bugün okulda yapılan toplantıda, başarılı öğrencilere okulun çeşitli branştaki öğretmenleri plaket sunarken, Kahramanmaraş Basını ile de tanıştırıldı.

Törende konuşan Okul Kurucu Muharrem Erantepli, Doğru Cevap Koleji olarak eğitim sisteminde doğru yalda başarının izini sürmeye devam edeceklerini belirterek “Hedefimizi, eğitimde edindiğimiz köklü tecrübelere dayandırarak elde ettiğimiz başarıların her zaman fazlasını kazanma yolunda ilerlemektir” dedi. Kurs merkezlerinden sonra ilk mezunlarını da 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda verdiklerini kaydeden Erantepli, şunları kaydetti:

“İlk mezunlarımızı geride bıraktığımız eğitim-öğretim döneminde verdik. YKS 2019 sonuçlarında da haklı olarak derece elde eden bir kurum olmanın verdiği gururu yaşıyoruz. Doğru Cevap Okulları, 7D Gelişim ve Eğitim Modeli’ni tam donanımlı, iyi insanlar yetiştirme fikrinden doğmuş ve Doğru Cevap Okulları’nın eğitim modeli çatısını oluşturmaktadır. YKS 2019 sonuçlarının açılanması ile birlikte Türkiye sıralamasında ilk 10 binde yer alan 18 öğrencimiz bulunmaktadır. Bu sonuçların yanısıra Türkiye 29’uncusu olan Melih Karabacak aynı zamanda Kahramanmaraş’ta il birincisi olmuştur.

Başarının getirdiği mutluluğu paylaşırken, Kahramanmaraş’taki eğitim sistemini profesyonel kadromuz ve eğitim modelimizle her geçen gün daha ileri adımlarla geliştirmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Sistemli ve profesyonel bir çalışma sonunda getirdiği başarılı Kahramanmaraş Doğru Cevap Ekibi olarak halkımızla paylaşıyoruz.”

Erantepli, YKS 2019’da Kahramanmaraş il birincisi olan Melih Karabacak’a bir plaket verirken, dereceye giren diğer öğrenciler de plaketlerini öğretmenlerinden aldılar. Bu arada il birinci Karabacak ta, hedefinin hukuk olduğunu bildirdi.

Editör: TE Bilisim