Emekli olan vatandaşlar için devlet destekli olarak nakit ödemeleri yapılıyor.

Emekli olan kişileri bankalar tarafından verilen promosyonlar haricinde devlet tarafından verilen emekli promosyonları da gündeme geliyor. Emeklilere devlet tarafından verilen promosyonların ismi ikramiye olarak geçiyor.

Daha önceki yıllarda Ramazan Bayramı'nda ve Kurban Bayramı'nda 1.000 TL ödeme alan emekliler pandemi döneminde 1.100 TL ödeme almıştı. Pandemi döneminde sıkıntı yaşayan emekliler için başlatılan yılbaşı ikramiyesi ile ilgili detaylar da belli oluyor.

www.haber24.com'un haberine göre; emekli olan vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nda ve Kurban Bayramı'nda almış oldukları 1.100 TL ödemeleri yılbaşında da almak istiyor.

Yılbaşı ikramiyesi olarak emekli olan vatandaşlara verilecek olan 1.100 TL Bu ay içinde belli olacak. Eğer meclis onayından geçer ve Resmi Gazetede yayınlanırsa hiçbir şekilde başvuru yapmaya gerek olmadan maaş alınan gün hesaplara 1.100 TL ödeme yatacak.

YILBAŞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Habere göre; 2021 yılının son ayı olan aralık ayı içerisinde belli olacak olan yılbaşı ikramiyeleri onaylanması durumunda emekli maaşı alınan banka hesabına devlet tarafından yatırılacakt.

Meclis tarafından sunulacak bu öneri ile birlikte eğer 1.100 TL ödeme almak isteniyor ise  başvuru yapmaya gerek olmadan devlet tarafından emekli maaşı hesabına bu para yatacak ve yılbaşından önce çekilebilecek.

Kaynak: https://www.haber24.com/cumhurbaskani-emekliye-yilbasi-ikramiyesi-verilecek-mi-konustu-1100-tl-yilbasi-ikramiyesi-var-mi

Editör: TE Bilisim