Çin’in çeşitli şehirlerinde 30 mağazası ile Ice Marash Taksim adıyla hizmet veren Kahramanmaraşlı Ali Büyüksakallı, bütün Türkiye’nin kurban bayramını kutladı.

Kahramanmaraş’tan dondurma ustası olarak Çin’e giden ve orada bir başarı hikâyesi yazan Ali Büyüksakallı başta Kahramanmaraşlılar olmak üzere bütün Türkiye’nin Kurban bayramını kutladı. Çin’in 30 farklı şehrinde 30 ayrı işletme kurarak Ice Marash Taksim markası ile Kahramanmaraş dondurması satarak kentimizin adını tanıtan Ali Büyüksakallı, yarın kutlanmaya başlanacak olan Kurban Bayramı ile ilgili şunları söyledi:

“Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu bayramda tüm İslam coğrafyasında hüküm süren kan ve gözyaşlarının son bulmasını yüce Mevla’mızdan niyaz ederim. Sevgi dolu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

Editör: TE Bilisim