Klasik mutfağın zarafetini hayatı kolaylaştıran modern notalarıyla birleştiren Kelebek Mutfak’tan Galba, farklı renk seçenekleriyle yaşam alanınıza kişiliğinizi yansıtmanızı sağlıyor. Döner mekanizmalı kiler sistemi, şeffaf çekmece yanları ve iç çekmeceli modülleri ile mutfaktaki fonksiyonelliğin ismi olan Galba,  mutfaklarda klasikten vazgeçemeyenlerin tercihi oluyor.

Fonksiyonel olmasının yanı sıra dekoratif bir şıklıkla bezeli kavramlar üzerine kurulu Kelebek Mutfak Galba, soft renklerden oluşan farklı renk seçenekleriyle yaşam alanınıza kişiliğinizi yansıtmanızı sağlıyor. Mutfak tasarımında klasikten vazgeçemeyenlere zamansızlık vaat eden Galba, günlük ihtiyaçlarınıza kolaylıkla ulaşabilmeniz için yaşam alanınıza fonksiyonellik katıyor.

İnce düşünülmüş detaylarıyla şıklığı, klasik çizgileri ile tasarımda asaleti yansıtan Galba, kendinizi estetik bir dekorasyonunun içinde hayal etmenizi sağlıyor. Aynı zamanda hayatınızı kolaylaştıran alanlar yaratmanıza da imkan tanıyan koleksiyon, mekanizmalı kiler sistemlerinin yanı sıra iç çekmeceli modülleriyle erzaklarınızı düzenli tutmanıza yardımcı oluyor. Tasarımına kodlu bu özellikleri ile kullanıcısına rahat bir kullanım ve saklama kolaylığı sunan Galba, mutfakta yemek yapmayı keyifli zamanlara dönüştürüyor.

Türkiye’de ilk ve tek Kelebek Mutfak tarafından sunulan 5 yıl garantili ürünler, 85 yıldır olduğu gibi 2021 yılında da hayatınıza yeniden renk katmak üzere kullanıcılarını bekliyor.

Editör: TE Bilisim