‘Centilmenin sözünün değeri’ ve ‘ulaşılabilir lüks” mottolarıyla koleksiyonlarını ‘Giovane G. Designers’ ile ‘Giovane Gentile Limited Edition’ olarak iki temel marka altında sunan Giovane Gentile, yurt içindeki 30’uncu mağazasını Diyarbakır’da açtı. 4 bağımsız servis alanı ve VIP bölümü bulunan yeni mağazayla marka, yurt içi ve yurt dışında 26 ülkede toplam 150’ye yakın satış noktasına ulaştı.

Erkek giyiminin global markası Giovane Gentile, Türkiye’nin her noktasında olma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Pandemi koşullarına rağmen yatırımlarına aralıksız devam eden marka, son olarak Diyarbakır’ın kalbi olarak nitelendirilen Cadde 75’e açtığı konsept mağazasıyla yurt içindeki mağaza sayısını 30’a ulaştırdı.

“Yeni mağaza konseptimizle Diyarbakır’da fark yarattık”

Konuyla ilgili açıklama yapan Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov Bugün inovasyon ve AR-GE’ye yönelik güçlü yatırımlarımız ve mağazalaşma stratejilerimizle yurt içinde 30 ilde yurtdışında ise 26 ülkede 150’ye yakın satış noktasında hizmet veriyoruz. Konsept mağazalarımız dışında, yüzlerce korner mağazamızla koleksiyonlarımızı tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Her ne kadar açılışlardan ziyade, kapanışların “in” olduğu bir dönemi deneyimliyor olsak da Giovane Gentile olarak pandemi koşullarına rağmen ‘5 Yılda 65 mağaza’ hedefimizi koruyoruz. Dönem yeni müşteri kazanmakla beraber, mevcut müşterimize sahip çıkma dönemi. Dolayısıyla mevcut şartlar doğrultusunda, mağazacılık konseptimizde de revizeler yaptık. Markamızın özünde olan butik anlayışı ön planda tutarak mağazalarımızı müşterilerimizin kendilerini özel hissedecekleri,  güvenli bir şekilde servis alacakları, bağımsız bölümler / VİP odalar barındıran yenilenmiş bir konseptle hayata geçiriyoruz. Mart ayından itibaren yurt dışında 5, yurt içinde 1 yeni mağaza açılışımız oldu. Son olarak Diyarbakır’ın kalbi olan Cadde 75’teki mağazamızla Diyarbakırlı erkekleri Giovane Gentile sitiliyle buluşturduk. Mağazamız gerek dış cephesi gerekse yenilenen iç mimarisi ile Diyarbakır’a yeni bir çehre kazandırdı. Halihazırda hem Türkiye’de hem de globalde hitap ettiğimiz kitlemizin ihtiyaçlarına en doğru şekilde yanıt vermek üzere sürekli gelişen bir marka olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim