2012 yılında kurulan firma, hepsinerakip.com online giyim, alışveriş üzerine faaliyetine devam etmektedir. En önemli alanı ise iç çamaşır modelleri ve kadın, erkek iç giyim çeşitleridir.

Uzun yıllardır müşterileri tarafından oldukça beğeni toplamış olan hepsinerakip.com n11, gittigidiyor, trendyol, amazon, epptavm gibi bir çok pazarda da varlığını emin adımlarla sürdürüyor. Aktif olarak satışlarına devam eden firma 2016 yılında başlattığı dropshipping hizmeti ile yeni xml tedarikçiliği de yapıyor. Teknolojiyi her alanda takip eden, özellikle de iç çamaşırı modellerinde adeta bir çığır açan firma mutlak övgüleri üzerinde toplamaya da devam edecek gibi görünüyor.

Otel tekstili gibi kimsenin cesaret edip giremediği iç giyim, ev tesktili gibi bir çok alanda ise yıllardan günümüze kadar toptan satış yapmaktadır.

Son zamanlar da bir çok haber kanalında başarısı ile söz ettiren firmanın iade, kargolama, geri dönüşüm gibi bir çok alanın da müşterilerine oldukça büyük imkanlar tanındığı görünüyor. Güvenli ödeme altyapılı sistemleri ile havale-eft, kredi kartı gibi bir çok imkanı da sizlere sunuyor.

Ana merkezi Pamukkale / Denizli konumunda bulunan fakat bir çok bayiliği de bünyesinde barındıran hepsinerakip.com önümüzde ki günlerde de oldukça adından söz ettireceğe benziyor. Umarım kalitelerinden asla ödün vermezler ve en sevdiğimiz iç çamaşır modelleri ile her mevsim içimizi ısıtmaya devam ederler.

Editör: TE Bilisim