Cumhuriyet tarihin en önemli markalarından Kelebek Mobilya, 23 Nisan özelinde “Minik Eller Anneleri İçin Çiziyor” adlı bir resim yarışması düzenliyor. 15 yaşını doldurmamış tüm çocukların katılım sağlayabileceği yarışmada ilk beşe girenlere Kelebek Mobilya, Genç Odası armağan ediyor.

Tam 85 yıldır mobilyada kalitenin adresi olan Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özelinde bir resim yarışması düzenliyor. Çocukların gelecekle ilgili umutlarını ve hayallerini resmetmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada ilk beşe girenlere Kelebek Mobilya, Genç Odası armağan ediyor. İlk 10 içerisine giren tüm resimler ise Kelebek Mağazaları'nda sergilenecek.

Minik Eller Anneleri için Çiziyor” adlı resim yarışmasına 15 yaşını doldurmamış tüm çocuklar katılabiliyor. Her türlü malzeme ve resim tekniğinin kullanılabileceği yarışmaya katılım ise sadece iki adımdan oluşuyor. Başvuru formu doldurulduktan sonra hazırlanan resmin dijital fotoğrafı yarisma.kelebek.com üzerinden yükleniyor. Son teslim tarihi 7 Mayıs olan yarışmasının kazanları ise Anneler Gününde Kelebek Mobilya sosyal medya hesaplarında ve yarisma.kelebek.com sitesinden açıklanacak. Çocukların hayallerinin yansıması olan resimler, dünyanın en değerli varlıkları annelerine verecekleri en değerli armağan olurken, jüri oylamasıyla seçilen ilk 5 resmin sahiplerine de Cara veya Beauty Genç Odası takımı hediye olarak verilecek.

Kelebek Mobilya tarafından gerçekleştirilen Minik Eller Anneleri için Çiziyor Resim Yarışması’nın tüm detaylarına https://yarisma.kelebek.com/ linkinden ulaşmak mümkün!

Kelebek Mobilya Hakkında: Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarındandır. Kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle Düzce’de 55 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda üretimine devam eden kuruluş, bugün ürünlerini yurt içinde 160’ın üzerinde mağazada tüketicilerin beğenisine sunmakta, yaklaşık 30 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracatı ve yurtdışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da faaliyet göstermektedir.

Editör: TE Bilisim