Tek başına evdeki rahatlığı, huzuru ve aidiyet hissini temsil eden köşe koltukları, Kilim Mobilya tarafından yeniden yorumlanıyor. Keten kumaşın rahatlığı ve konforunu yaşam alanlarına taşıyan Porto Koltuk Takımı, çift kişilik yatak olma özelliğiyle rahatlığı maksimum seviyeye çıkarıyor. Dingin ve güvende hissettiren gri rengin tüm enerjisini şık ve modern tarzıyla tamamlayan Porto, güzelliği ve kullanım kolaylığıyla evdeki rahatlığın ve huzurun ismi oluyor.

Kilim Mobilya,  modern tasarım hatlarını şık duruşu ile birleştiren Porto Koltuk Takımı ile yaşam alanlarına konuk oluyor. Dingin ve güvende hissettiren gri rengin tüm enerjisiyle tasarlanan Porto, çift kişilik yatak olma özelliğiyle rahatlığı maksimum seviyeye çıkarıyor.

Keten kumaş kullanılarak tasarlan Porto, geniş renk yelpazesine sahip ayak tasarımıyla beğeni kazanıyor. Porto Köşe Takımı, tasarımını üst seviye çıkaran zengin kırlent uygulamaları, yüksek konfor sağlayan oturum minderleri, geniş oturuma sahip, çift kişilik yatak olabilme özelliği sunan sırt mekanizması yaşam alanındaki konforun ismi oluyor.

Sabit ikili, tekli, köşe ünitesi, yataklı ikili, uzanma gibi mekana uygun alternatifler de sunan Porto Köşe Takımı, silinebilir kumaşı, metal profille desteklenen ahşap iskeleti, uzun ömür garantisi, yüksek yoğunluğa sahip kimyasal içermeyen süngerleriyle de öne çıkıyor.

Küçük, büyük bütün evlerde rahatlıkla tercih edilebilen Kilim Mobilya Porto Köşe Takımı, tasarımındaki sandık düzeni ile kullanıcısına fazladan depolama alanı sağlayarak evlerin derli toplu olmasını sağlıyor.

Editör: TE Bilisim