Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş Şubesi olarak genel merkezin son genel kuruluna damga vurduklarını belirterek, Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği 3 genç işadamının genel merkez yönetim kuruluna girdiğini bildirdi.

Kahramanmaraş Şube Başkanı Kervancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “MÜSİAD 25.Genel Kurulda şehrimizin için önemli gelişmeler yaşanmıştır, Misyonu ve ortaya koyduğu vizyonuyla ülke genelinde 86 şube ve temsilciliği, dünyada 224 noktada temsilciliği bulunan dünyanın en geniş ağına sahip sivil toplum örgütü olan MÜSİAD ımızın 20 kişilik Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine şehrimizin yetiştirdiği 3 iş adamı seçilmiş olması bizlere gurur vesilesi olmuştur” dedi.

“Şehrimizin temsili ve gelişimi noktasında üst düzey çalışmalar yapacaklarından eminiz” diyen Kervancıoğlu; MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu’na seçilen Kahramanmaraşlı işadamları Ahmet Şekerli, Fatih Keçebir ve Mustafa Buluntu’ya yeni görevlerinde başarılar dilerken, şunları söyledi:

“MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi olarak şehrimiz için büyük lobi gücü sağlayan işadamlarımız bundan sonra da daha güçlü bir şekilde Kahramanmaraş için çalışacaklardır. Seçildikleri önemli ve sorumluluk üstendekileri görevde Kahramanmaraş için gurur oldular. Şehrimize önem ve değer veren Kıymetli Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan Bey'e sonsuz şükranlarımızı sunarız.”

Editör: TE Bilisim