Tarihi ve doğal güzellikleriyle tarihin her döneminde insanlığın çekim merkezi olan Mersin’de, turizm sektörünün en büyük yatırımlarından birisi gerçekleştiriliyor.  350 milyon TL’lik yatırım ile kapılarını açmaya hazırlanan BN Hotel Thermal & Spa, termal turizmden beklenen uluslararası standartların üzerinde bir anlayışla konuklarını kucaklayacak.

Kahramanmaraşlı Balsuyu ve Narlı aileleri, Jeotermal kaynakların zenginliği ve potansiyeli bakımından dünyanın ilk 7 ülkesi arasında,  Avrupa’da ise  kaynak potansiyeli bakımından birinci olan Türkiye’nin, bu alandaki zenginliğini Mersin’de ekonomiye kazandırıyor. Doğa, tarih, şifa, gastronomi ve spa keyfinin bir arada sunulduğu yatırım; termal turizm anlayışını yeniden yorumluyor.

646 YATAK KAPASİTELİ

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı “İçmeler” mevkiinde, otoban bağlantı yoluna yakınlığı, Adana Havalimanı’na 45 dakikalık mesafesi ile yerli ve yabancı turistlere en kolay ulaşımla hitap edebilecek lokasyonda yer alan BN Hotel Thermal & Spa, 47 bin metrekare kapalı, 102 bin metrekare açık alan olarak inşa ediliyor.

VİLLADA TERMAL TATİL

246 oda ve 646 yatak kapasiteli tesislerde ayrıca içinde VIP SPA, sauna, buhar odası, açık tatlı su havuzu, termal kapalı havuz, manolya, yasemin, limon ve ihlamur kokularının etrafa yayıldığı ve her birinde 500 metrekarelik bahçesi bulunan 200’er metrekarelik 3 adet müstakil villa da yer alıyor.

DOĞAL FAUNA KORUNDU

İnşaat aşamasında doğal faunanın korunduğu yatırım; tarihi ve doğal güzellikler ile yemyeşil ormanların tam ortasındaki muhteşem mimarisi ile adeta göz kamaştırıyor. Göz alabildiğine uzanan narenciye bahçeleri arasındaki BN Hotel Thermal & SPA, hepsinden önemlisi cilt hastalıkları, romatizma, eklem ağrıları, bağırsak parazitleri, solunum sorunları ve diyabet gibi  birçok hastalığa iyi gelen termal suyu ile tatil keyfini “şifa” ile taçlandırıyor.

TERMAL KALİTESİ TESCİLLİ

Termal suyunun kalitesi İstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalı Laboratuvarları ile Sağlık Bakanlığı Mersin İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden tescilli olan BN Hotel Thermal & SPA’nın, 43 derece sıcaklıkta, 6388 mg/litre mineral değerine sahip içilebilir termal suyu;  müşterilerin kullanımına sunulurken doğal yollarla soğutulup standart sıcaklığa getirilerek müşterilerin kullanımına sunulacak.

BN Hotel Thermal & SPA Hotel Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurum Sözcüsü Yusuf Narlı, projeyi iki aile şirketi olarak hayata geçirdiklerini ve isminin de iki ailenin soy isimlerinin baş harfinden oluştuğunu belirterek, “Biz Balsuyu ve Narlı ailesi olarak yaptığımız her işte ülkemize değer katmak için uğraşıyoruz. Çünkü ülkemizi çok seviyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim