Dünyayı etkisine alan koronavirüs ekonomik sıkıntıları da beraberinde getirirken; Kahramanmaraş’ta da hizmet veren Giray Turizm, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlattığı gıda paketlerini Kızılay’a teslim etti.

Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığına, Giray Turizm yetkilileri tarafından Ramazan Paketleri ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere teslim edildi. Koronavirüsle mücadele kapsamında büyükşehirlere giriş ve çıkışların yasaklanmasıyla birlikte Kızılay’a yapılan yardım tesliminde bulunamayan Şerif Dalgıç, telekonferansla katıldı. Dalgıç, yaptığı konuşmasında; şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımızın ‘Biz bize yeteriz Türkiye’m!’ sloganıyla, bizler de bu zor günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, elimizin erdiği gücümüzün yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şirketimiz politikaları gereği amacımız sadece para kazanmak değil, paylaşmaya ve yardımlaşmaya da teşvik etmektir.

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşanmakta. Bu zorlu süreçte bizler de elimizden geldiği kadarı ile hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz. Bu yüzden ulaşabildiğimiz her yere yardımlarımızı ulaştırmaya ve vatandaşlarımızın yarasını sarmaya gayret gösteriyoruz.

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Şubelerine nakdi yardımda bulunduk. Bu günde Kızılay Derneği Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu Şubelerine hazırladığımız Ramazan paketlerini ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmaları adına bağışlıyoruz.

Hepimizin temennisi ve duamız, bu zorlu günleri bir an önce geride bırakmaktır. Rabbim tüm insanlığı bu beladan kurtarsın inşallah. Elbette bu zor günler geride kalacak, eski hayatlarımıza tekrar döneceğiz. Önemli olan bu süreçte birbirimize destek olmaktır. Bu vesileyle 24 Nisan’da iştirak edeceğimiz mübarek Ramazan Ayının İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Basın mensuplarını da unutmayan Dalgıç; “Korona virüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde sağlık çalışanlarımız, emniyet güçlerimiz ve adını sayamadığım görevi başında olan vatandaşlarımız kadar kuşkusuz gelişen olayları halka doğru şekilde aktarmak adına gece gündüz çalışan basın mensuplarımıza da bizleri bu gün yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Giray Turizm’in Kızılay’a yaptığı yardımdan dolayı Dalgıç’a teşekkür eden Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Şerefoğlu da yaptığı konuşmasında; “Kızılay olarak bizler yardım konusunda elimizden geldiği kadar Onikişubat ve Dulkadiroğlu teşkilatlarımız ile beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.  Şu anda Kızılay olarak Kahramanmaraş’ta gerek ekip, gerekse de yönetim olarak çok güçlüyüz. Özellikle koronavirüsten dolayı dünyanın ve ülkemizin geçmiş olduğu trajedik durumda, gelen yardımları doğru yerlere elden ulaştırarak, veren el ile alan eli buluşturmuş oluyoruz. Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Dalgıç’ın şahsında, yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim