Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), “Uygulamalı Gereksinim Tanımlama ve Kapsam Değişiklik Yönetimi” eğitimini başlattı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Uygulamalı Gereksinim Tanımlama ve Kapsam Değişiklik Yönetimi” konulu üç gün devam edecek. 17-19 Şubat tarihleri arasındaki eğitim programı KASİAD’ın hizmet binasında başladı. Ayrıca 27-29 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen “İş ve Sistem Analizi” eğitimi programına iştirak eden katılımcıların sertifikaları da verildi.

KASİAD’a üye çeşitli firmalardan 23 kişinin katılmış olduğu programın sunumunu Pena Akademi danışmanı Dr. Ali Gürbüz yaparken; programın açılışında konuşan KASİAD Başkan Yardımcısı Hikmet Gümüşer; şunları söyledi:

“Faaliyetlerinde her zaman iş dünyasının önceliklerine yer veren derneğimiz, son yıllarda giderek dijitalleşen iş süreçlerinin şehrimiz şirketlerince anlaşılıp uygulanabilmesi adına özel bir gayret sarf etmektedir. Bu amaç doğrultusunda derneğimiz bünyesinde şu anda bu salonda üyelerinden bazılarının da bulunduğu “Bilgi Teknolojileri Paylaşım Grubu”nu oluşturduk ve onların da fikirlerini göz önünde bulundurarak bugünkü eğitimimizi planladık.

Şirketlerdeki proje paydaşlarının gereksinimlerini analizi edip, buna uygun dijital çözümler sunulması konusunda yapacağımız ikinci eğitimden, birinci eğitimde de olduğu gibi güzel bir şekilde istifade etmenizi temenni ederiz. Bu Projenin gerçekleşmesinde yardım ve desteklerinden dolayı ilgililere ve katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilisim