Çabasan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Sanayici ve İş Adamı Şahin Balcıoğlu, “Geçmişten Günümüze Girişimciliğin Türk Kültüründeki Kodları” başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu tarafından “Geçmişten Günümüze Girişimciliğin Türk Kültüründeki Kodları” konulu konferans düzenlendi.

 

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu yaptı. Konferansın faydalı olması temennisinde bulunan Doç. Dr. Yardımcıoğlu, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

 


 

Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu Başkanı Kadir Can Şentürk de kısa bir selamlama konuşması yaparak topluluk faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Açılış konuşmalarının ardından Çabasan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Sanayici ve İş Adamı Şahin Balcıoğlu, “Geçmişten Günümüze Girişimciliğin Türk Kültüründeki Kodları” başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi.

 


 

“Başarının en önemli anahtarı sevgidir” diyen Balcıoğlu, başarı için sadece paranın yeterli olmadığının altını çizdi. Öğrencilerle iş ve ticaret yaşamında karşılaşılan güçlüklere ilişkin deneyimlerini paylaşan Şahin Balcıoğlu, hem iş hayatında hem de özel yaşamda başarılı olmak için hedefler koymak gerektiğini söyledi. Balcıoğlu, KSÜ öğrencilerine “Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsiniz, fakat mükemmel olmak için başlamalısınız.” tavsiyesinde bulundu.

 

Konferans sunumunun ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak tarafından Şahin Balcıoğlu’na günün anısına hediye takdim edildi.

Editör: TE Bilisim