Dünya’da ve Türkiye’de her geçen yıl büyüyen doğal ve organik ürünler sektörü, 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Exponatura Fuarı’nda bir araya gelecek.

Sekytörün  ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan Exponatura, Yeşilköy  İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ve fuarda doğal ve organik ürünler, beslenme ve diyet ürünler, anne – bebek ürünleri, vejeteryan – vegan ürünler, bitkisel kozmetik ve güzellik, doğal tedaviler – bitkisel ilaçlar ve içecekler gibi birçok bitkisel ürün grubu yer alacak.

Sektörü uluslararası zeminde bir araya getiren Exponatura, 11. Kez doğal ve organik ürünler sektöründe yeni ticari bağlantılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Doğal ve organik ürünlere olan talebin artmasına sektörde hızlı bir büyümeyi beraberinde getiriyor. Bu büyüme ile birlikte oluşan sektörel network ihtiyacına cevap veren Exponatura Fuarı, bu yıl da yeni ticari iş birliklerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Ziyaretçilerin doğal, organik ve bitkisel ürünlere yönelik ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetlere ulaşabilecekleri fuar aynı zamanda yenilikleri de tanıma fırsatı sunacak. Katılımcı firmaları profesyonel ziyaretçilerle buluşturarak sektörel büyümeye de katkı sağlamak fuarın öncelikli hedeflerinden.

Farkındalık Arttı, Pazar Büyüdü!

Tüketicilerin farkındalığının artmasıyla beraber doğal organik ürün pazarı büyürken, sağlıklı ve doğal yaşam kavramları önemini bir kat daha arttırıyor.

Türkiye’de artık fuarların yapılmaya başlaması ve verimli geçmesi tüm sektörlerde ve fuarlarda hareketlilik sağladı.  Doğal ürünler sektörü pandemi döneminde talebin artmasıyla birlikte rekor hızla büyüyen bir sektör oldu.  Sektöre yeni giren ürün ve firmalarda fuarda ilgililere sunulacak. Fuar dünyanın birçok yerinden gelen taleplere cevap verecek.

x

Editör: TE Bilisim