Kahramanmaraş’ta dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ömer Kahveci’nin ebediyete intikali spor camiasında büyük üzüntü yarattı.

Spor camiasının her kesiminde büyük bir sevgi beslenen Kahveci’nin vefatının ardından sevenleri facebook ve diğer sosyal paylaşım sitlerinden üzüntülerini dile getirdiler.

Kahramanmaraş Büyüksırspor’da yetişen ve daha sonra AS Vefa’yı kurarak spora hizmet eden Osman Köse de dün facebook sayfasında “O bizi  "karşılıksız" sevdi” başlığı ile bir yazı paylaştı. Köse’nin paylaşımı şöyle:

O bizi  "karşılıksız" sevdi

O, amatör futbolun içinde ne kadar antrenör, hakem, sporcu, yönetici varsa incitmeden hepsinin hayatına dokundu. Kramponu olmayana krampon, topu olamayana top verdi.

Çoğu kulübün kuruluşuna vesile oldu, başkanı olmayana başkan, hocası olmayana hoca, yöneticisi olmayana yönetici oldu.

O bizi karşılıksız sevdi.

Lisansı yetişmeyen ana kuzusu çocuklar ağlamasınlar diye kulüp, renk, ırk ayırt etmeksizin koştura koştura lisanslarını yetiştirdi. Yetmedi o çocuklara krampon verdi, yetmedi o çocuklar büyüdü o çocuklara elleri ile çay verdi karnını doyurdu.

O bizi karşılıksız sevdi.

Mesela birgün hiç unutmam Maraşspor U14 takımı şampiyon oldu. Profesyonel takımın altyapısı maddi imkansızlılar sebep gösterilerek Elazığ'daki grup şampiyonasına gidemeyecekti. Çocuklar ana kuzusu süt kokan çocuklar hüngür hüngür ağlıyordu. Ömer Baba çıktı dedi ki, "ağlamayın çocuklar babanız daha ölmedi" diyerek kendi cebinden harcadığı para ile çocukları grup şampiyonasına götürdü.

O bizi karşılıksız sevdi.

Bir gün yırtık kramponla top oynayan BÜYÜKSIRSPOR'lu 3-4 sporcuya krampon verdi. O çocukların gözlerinde ki sevinci görmeliydiniz. Bunun gibi nicelerine iyiliği dokunmuştur.

O bizi karşılıksız sevdi.

ÖMER BABA amatörün özellikle son 40 yılında birçok görevlerde bulundu. Antrenör, malzemeci, yönetici, başkan, saha komseri çaycı. Bu görevleri icra ederken hiç kimseyi incitmedi. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir yardımseverlik şevki ile didindi durdu. Biz onun kıymetini bilemedik.

Dedik ya OMAR BABA Amatörü Karşılıksız Sevdi. Biz onun hakkını veremedik. Maraş futbolu onun hakkını ödeyemezzz!

Mekânın cennet olsun ÖMER BABAM. Toprak incitmesin seni. And olsunki adın sevdamız da yaşayacakk!

HAKKINI HELAL ET!

......... OSMAN”

Editör: TE Bilisim