Özbilir, Türk Kızılay Şube Başkanına Plaket Verdi
 

Ege Kahramanmaraş İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Özbilir:  Gaziemir Kızılay Şube Başkanı Davut Dinçel İşbirliğinde İzmir’den Kahramanmaraş’a Gönül Köprüsü Kuruldu


İzmir’den Kahramanmaraş’a gönül köprüsü projesinde Ege Kahramanmaraş İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Özbilir ileTürk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel birlikte hazırlamış olduğu projeyle 500’e yakın dar gelirli öğrencilere giyim kuşam desteği sağlandığı gibi dar gelirli öğrencilere nakdi (para yardımı) destekte sağlandı.

Bu anlamlı projeye katkılarından dolayı Doktor Davut Dinçel’e Ege Kahramanmaraş İş İnsanları Dernek Başkanı Murat Özbilir tarafından kendilerine plaket takdim edildi. Ayrıca Kurucu üyelerden İstanbul Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Recep Tecirli’ye Ege Bölgesi Kahramanmaraş İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Özbilir kendilerine yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Başkan Özbilir sitemiz temsilcisine verdiği demeçte; “Bizler toplumun kanayan yarasına bu zor şartlar altında ekonomik sıkıntı çeken dar boğazda olan yaşamın en zor koşullarında ekonomik savaş veren dar gelirli ve muhtaç ailelere bir nebze de olsa katkı sağlamak ve onlara destek vermek biz Ege Kahramanmaraş İş İnsanları Derneği olarak bugüne değin çok sayıda maddi ve manevi giyim kuşam ve erzak temini gerçekleştirdik. Bundan sonra da sürekli olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi sürdüreceğiz, sürdürmeye de kararlıyız” dedi.

EYÜP KADİR KILCI

Editör: TE Bilisim