Uğuroğlu ilk seçimde AK Parti'ye oy vermeyecek büyük kitleyi açıkladı

Vatandaşlar 2022 yılında da devam eden zam haberlerine isyan etmeye devam ediyor. Elektrik, doğalgaz, ulaşım, köprüler, buğday, arpaya zam derken asgari ücrete, memura, emekliye yapılan zamlar eridi.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi ve Yazar Orhan Uğuroğlu'ndan Bakan Vedat Bilgin'in paylaşımına çarpıcı bir yanıt geldi.

Vatandaşların artan fiyatlar karşısında beli bükülmeye devam ediyor. Türkiye'deki aralık ayı ve yıllık enflasyon oranı üretici ve tüketici fiyatları arasındaki fark bugüne görülmemiş bir rekorla tam 44 puan oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü kritik toplantı sonrası memur ve emeklilere verilecek ek zam oranına ilişkin açıklama yaptı

Erdoğan yeni düzenlemeyle hiçbir emeklinin 2500 lira altında maaş almayacağını duyurdu. Erdoğan memur zamlarını yüzde 30,5'e çekerken emeklilere yönelik ek bir zam açıklamadı.

Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in "Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzün arkasındayız. Memurlarımızın maaşına yapılacak zam oranı yüzde 30.5 olarak belirlenmiştir. En düşük emekli maaşı ise 1,500 TL’den 2,500 TL’ye yükseltilmiştir. Hayırlı olsun." paylaşımına Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu isyan ederek;

"Emeklileri unuttunuz açlığa terkettiniz Vedat Bey

Siz seçilmiş milletvekili de bakan da değilsiniz. Millet umurunuzda değil

İlk seçimde SSK ve Bağ - Kur Emeklilerini unutan AKP iktidarını ve Erdoğan'ı;

Bu emekliler bu millet seçim sandığına gömecekler

Allah'ın da hesabı var" yanıtı verdi. Paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/

Editör: TE Bilisim