Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kara, 15 Temmuz mesajı yayınlayarak, “Millet iradesinin tecelli ettiği 15 Temmuz günü büyük bir zaferdir” dedi.

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kara, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kara, Hukukun ve milletin üstünlüğünü hiçe sayan hain terör örgütünün kalkışmasının milletin zaferiyle sonuçlandığını hatırlattı.Kara, mesajında şunları söyledi: “

15 Temmuz öncesinde, devletimizin gücünü, milletimizin inancını kırmak için birçok hainlik ortaya konmuştur. Ancak bu hainlikler bir bir ifşa edilmiş ve bertaraf edilmiştir. Tek amacı hainlik edip fitne üretmek olan hain Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ) milletimize en büyük alçaklığı yaparak darbe girişiminde bulunmuştur. Ancak milletimiz bu hainliğe dur demiş ve 15 Temmuz destanını yazmıştır. Milletimizin inancı ve azmiyle devletimiz daim olacaktır. Ben milletimiz için zafer günü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum. Bu günde demokrasi uğruna, devletin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
 

Editör: TE Bilisim